Informacione

Për informacione dhe të rejat në lidhje me kalendarin e aktiviteteve të organizuar nga Klar Sh.p.k ose ato në të cilat kompania ka qenë pjesëmarrëse ju lutem të klikoni në këtë seksion. Në i japim një rëndësi të vecantë aktiviteteve në mënyrë që të jemi prezent për të krijuar marrëdhënie dhe mundësi të reja bashkëpunimi.

Reklama

Duke përfaqësuar si distributor një nga kompanitë më të mëdha, me linjën e produkteve nën emrin e Segafredo Zanetti, ne i promovojmë ato nëpërmjet realizimit të spoteve publicitare dhe strategjive të komunikimit në mënyrë që të rrisim ndërgjegjësimin e markave që në shpërndajmë. Reklamat komerciale nëpërmjet “branding” gjeneron rritje të konsumit dhe lidh imazhin e produkteve tona me cilësine më të mirë e cila mbetet në mendjen e konsumatorit.

Receta me bazë kafe

Kompania Klar shpk, distributor zyrtar i Segafredo Zanetti, e di rëndësine e të pasurit kafe të cilësisë më të mirë dhe gjithashtu sjell tek konsumatori recetat më të mira të bazuara në kafe. Disa mund ti gjeni më poshtë.

ÇFARË OFROJMË NE

Mbulimi

Synimi ynë është që të jemi të pranishëm në çdo qytet, me linjën tonë të produkteve me cilësi të lartë

Cilësia më e mirë me çmimin më të mirë

Asistencë teknike

Ne ofrojmë asistencë teknike sipas kërkesës së klientit

SKUADRA JONË

MK3A2015.jpg
K3_9139.jpg
MK3A2109.jpg

Projekte

Filxhanë kafeje/ditë

Klientë

Çmime

ÇFARË THONË KLIENTËT TANË

Më pëlqen shumë Segafredo Caffè, kam zgjedhur Segafredo Casa dhe jam i lumtur me të.
Untitled-2-227x300
"Bizant" Bar Restaurant
Petrel
Qëkur fillova bashkëpunimin me Klar Shpk, jam shumë i lumtur, biznesi im po ecën shumë mirë.
654321
"Turizmi" bar
Peshkopi
Më pëlqen Segafredo, dhe mbi të gjitha klientëve të mi, gjithashtu edhe shërbimi i kompanisë është i shkëlqyer.
download (1)
"Al & Fa" bar
Tirana
Une fillova bashkëpunimin me Segafredo Kafe në momentin që hapa aktivitetin tim, tani jam krenar për zgjedhjen që bëra.
Bar Favola 1
"Favola bar
Tirana
Në qoftë se jeni duke kerkuar kafe të cilësisë më të mirë, e keni zgjidhjen, është Segafredo kafe, pa asnjë dyshim.
British Lounge
"British" Lounge
Tirana
Nuk mund ta përshkruash me fjalë cilësinë e kafes tonë, shija më e mirë Italiane.
Bar Alesio
"Alesio" bar
Tirana
Unë mendoj se fakti që kam bashkëpunuar me Segafredo Kafe është zgjedhja më e mirë që kam bërë.
2palmat
"Dy Palmat" bar
Tirana
Kafja më e përshtatshme për të ruajtur një standart dhe kualitet të lartë.
Grand Hotel Europa Shkoder
Grand Hotel Europa
Shkoder

Instagram

Instagram Feed
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Instagram

Instagram Feed
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.