KAPSULA TË SISTEMIT TË KAFESË

KLAR Shpk – Distributori Zyrtar i Segafredo Zanetti në Shqipëri.

Eskluziviteti i Sistemit të Kafesë Segafredo Zanetti: për kafe të karakterizuara nga një aromë e pasur, një shije që mund të zgjidhet delikate ose intense dhe krem unik të një kafeje të vërtetë.

Kapsulat janë të paketuara individualisht, në mënyrë që të ruajnë kualitetin në kohë.

KAPSULA E KAFESE ESPRESSO
Kokërr kafeje e plotë dhe e pasur në aromë

Shija e kafesë së vërtetë ekspres italiane me shumë krem. Kjo përzierje e balancuar e kokrrave më të mira ë kafesë Segafredo, prodhon këtë kafe të pasur në aromë dhe shije. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makinetat e Segafredo.

Teknologjia EcoPure e zhvilluar nga Instituti i Studimit Ekologjik në Milano do të thotë se Kapsulat e Kafesë Segafredo janë 100% të dekompozueshme.

KAPSULA E KAFESË EKSPRES PA KAFEINË

Duke përdorur një proces natyral të eleminimit të kafeinës i cili jo vetëm nuk redukton aromën apo intensitetin, “decaffeinato” është mënyra më perfekte për të shijuar të njëjtën kafe të mirë por me më pak kafeinë. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makinetat e Segafredo.

KAPSULA KAFEJE NGA KOSTA RIKA
Shije të forta me aromë intensive frutash

“Kapsulat “Le Origini Costa Rica” nga bimësia e xhunglës së Kosta Rikës në San Jose përmbajnë karakteristikat më të mira të kafesë tropikale, nga shije të freskëta por të forta dhe aroma intensive frutash. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makinetat e Segafredo.

KAPSULA KAFEJE NGA BRAZILI Shenja mjalti dhe arome delikate

Nga plantacioni më i madh i kafesë në botë, në zemrën e Minas Gerais, vjen kafeja me kapsulë me shenja mjalti dhe aromë delikate… Kapsula “La Origina Basile” është tipëzuar nga karakteristikat e kokrrës me origjinë Braziliane. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makinetat e Segafredo.

KAPSULA KAFEJE NGA PERU
Shenja çokollate të pasuruara nga ngjyrimi i karamelit.

Kafe e pasur nga mikro klima e pllajës Peruviane. Konditat mjedisore unike të Perusë janë idealë për të rritur kokrra kafeje me një shije intense. Kapsula “Le Origini Peru” është një kafe e maturuar dhe e plotë me prezencë çokollate dhe karameli. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makineritë e Segafredo.

KAPSULA ORZOSI
Një pushim në mirësinë natyrore

OrzoSi është një kafe elbi e tretshme, pa kafeinë që të siguron një kënaqësi të shëndestshme në çdo kohë. Të zgjedhura me kujdes, të pjekura në mënyrë perfekte, elbi i fal kësaj pijeje një aromë unike dhe të butë. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makineritë e Segafredo.

KAPSULA GINSENG
Kënaqësija e një pijeje energjike

Sheqer i tretur me ginseng në një kapsulë të vetme. Cilësi e lartë e kafesë me ekstrakt Ginseng për një shije dhe një rifreskim energjie të pakrahasueshëm. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm për makineritë e Segafredo.

KAPSULA E ÇAJIT
Shijo traditën

Kapsula origjinale e Çajit që shkon më së miri me pushimin tuaj ditor. E errët dhe intense, plot me nota aromatike, një gllënjkë çaji që do të prekë çdo element të shijes tënde, duke ju mundësuar një pushim relaksues. Kapsulat janë të përshtatshme vetëm përmakinetat e Segafredo.

Close Menu