Traditional Italian Taste! 

COFFEE BEANS

KLAR Shpk - Official Distributor of Segafredo Zanetti in Albania.

HO·RE·CA

SELEZIONE CREMA

TERRAMIA

ESPRESSO CASA

1kg Segafredo "HO·RE·CA" Espresso beans

Blends of mostly South American Arabica and Robusta, with an intense body, but with balanced characteristics and sugary notes. This coffes blend is prepared with top quality beans. Segafredo HO-RE-CA is the perfect answer for customers with more distinctive and refined tastes. Imported from Italy. Full-bodied , flavorful , a cup full of happiness!

519jDzqGoLL
1kg Segafredo "Selezione Crema" Espresso beans

Nga plantacionet më të mira ne bote vjen një perzierje e zgjedhur e kokrrave  Arabica & Robusta e shoqeruar me nota te lehta aromatike, perberje intensive dhe krem të pasur. Një eksperiencë e shkëlqyer për tu shijuar nga të gjithë dashamirësit e kafesë qe jane duke kërkuar një shije të vërtetë italiane.

1kg Segafredo "TERRAMIA" Espresso beans

Dedikuar  profesionistëve që e duan kafen me aromë të fortë dhe intensive, një përzierje që vjen nga përzgjedhjet më të mira të kokrrave  Arabica dhe Robusta. Kafe dhe Pasion.

1kg Segafredo "Espresso Casa" Espresso beans

The flavour is spicy and full bodied packed with all the classic flavours.

Specially selected beans from the best varieties of Arabica and Robusta are carefully blended and roasted to perfection and vacuum packed for guaranteed freshness by Segafredo Zanetti’s master roasters.

Close Menu