Previous
Next
Previous
Next
segafredo-momenti-casa-icona

NË SHTËPI

For all those who experience coffee drinking as a home and intimate gesture, to share with those you love.
segafredo-momenti-bar-icona

NË BAR KAFE

For those who consider coffee sipping an important moment that must be put into the hands of expert bartenders.
segafredo-momenti-lavoro-icona

NË PUNË

This moment is for all those who give 100% at work, but not before a good cup of coffee!

ÇFARË TJETËR NE OFROJMË

Mbulimi

Dëshira jonë është që të jemi të pranishëm në çdo qytet me linjën tonë të cilësise se lartë të produkteve.

Cilësia më e mirë me çmimin më të mirë

Asistenca Teknike

Ne ofrojmë asistencë të drejtpërdrejtë teknike sipas kërkesës së klientit tonë.

SKUADRA JONË

Projekte

Gota kafe në ditë

Klientë

Cmime

Lajme

Mirësevini në sektorin tonë të lajmeve! Këtu do të gjeni kalendarin e aktviteteve të organizuara nga “Klar Sh.p.k” dhe aktivitetet në të cilat kompania është pjesë. Ne i japim rëndësinë e duhur aktiviteteve në mënyrë që të jemi prezent në rrjetëzim dhe të krijojmë mundësi të reja

Reklamimi

Duke përfaqësuar një prej kompanive më të mëdha, nën emrin e Segafredo Zanetti, ne promovojmë produktet tona nëpërmjet një reklamimi dhe komounikimi në mënyrë që të rrisim ndërgjegjsimin mbi firmën tonë. Reklamat tona komerciale kanë për qëllim të gjenerojnë rritjen e konsumit të produkteve tona nëpërmjet brendëzimit I cili do të lidhë imazhin e produktit tonë me kualitetin më të lartë në mendjen e konsumatorit.

Recetat e Kafeve

Representing one of the largest company, under the name of Segafredo Zanetti, we promote our products through advertising and communication in order to raise our brand awareness. Commercial ads which seek to generate increased consumption of our products through “branding,” which will associate our product image with the best qualities in the minds of consumers.

ÇFARË THONË KLIENTËT TANË

SOCIAL MEDIA

Momentet Segafredo

[instagram-feed]
Close Menu